Hopp til innhold

Card

Kortkomponentene lar oss løfte frem informasjon eller oppgaver som hører sammen. Det finnes tre varianter av kort, hver med sitt bruksområde og utseende.

De tre kortkomponentene i Jøkul er navigasjonskort, oppgavekort og infokort. Alle tre har ulike bruksområder, og er derfor utformet på forskjellig måte. Velg varianten som løser ditt problem på best måte.

Du ender opp på riktig sted

Navigasjonskort er klikkbare, og tar brukeren videre til et annet skjermbilde i løsningen. Kortet inneholder alltid en tittel i form av en NavLink, og kan i tillegg ha bilde, undertittel, tag, og ekstra informasjon. Siden hele kortet er klikkbart skal det ikke inneholde interaktive elementer.

Oppgavekort

Du får gjort det du skulle

Dekker veterinærutgifter og medisiner på resept, som ofte kan bli dyrt.

I oppgavekortet kan du samle handlinger som hører sammen med annen informasjon. Eksempler på dette kan være valg for tilpasning av en tilleggsdekning, muligheter for videre behandling av en åpen skadesak, eller visning av forsikringsdetaljer med mulighet for endring.

Du kan velge mellom noen fastsatte bakgrunner, og velge å fremheve kortet med skygge, ellers bestemmer du selv innholdet i kortet. Siden kortet i seg selv ikke er klikkbart kan du bruke interaktivt innhold som lenker, knapper og skjemaelementer.

Infokort

Du finner det du lurer på

Samle forsikringer – få rabatt

Har du tre eller flere forsikringer får du samlerabatt

Infokortet brukes til ren informasjon. Det kan ha et bilde, og bør ellers inneholde en tittel sammen med eventuell ekstra informasjon. Kortet skal ikke ha knapper eller lenker, og du setter selv en bakgrunnsfarge som passer til bruken i din løsning.

React API

Her finner du en oversikt over props på komponentene i pakken.